Gør noget ved det. I dag.
Spørgsmål? Fang Jon på 24 82 46 69

Book foredrag om arbejdsglæde

Du ramte nerven af det som det virkelig handler om…. Glade mennesker/ansatte/kolleger giver tilfredse og glade kunder! Jeg håber virkelig at du vil fortsætte med at formidle dit glade budskab – herfra skal der lyde en stor tak fra en ovenud lykkelig tilhører.
– Jacob Beier, Afdelingsdirektør Horsens, Middelfart Sparekasse

En bog har i århundreder været et af de bedste medier til at levere viden. Det overgås måske kun af en endnu ældre tradition: Det talte ord. Intet slår derfor et foredrag med forfatteren selv, hvor forsamlingen begejstres, oplyses og klædes på til at tage handling.

Jon Kjær Nielsen holder foredrag om arbejdsglæde, engagement, motivation og ledelse, og har gjort det i 10 år. Foredragene holdes for alt fra grupper på 10 personer og til foresamlinger på over 500, og det er passede både til afdelingsmøder, personaledage, gå-hjem arrangementer, strategiseminarer , kickoffs og konferencer.

Foredraget er først og fremmest engagerende og vedkommende. Jon er meget langt fra den klassiske forelæsning, hvor man tales i søvn, og aktiviteten og energien holdes i top, også lige efter frokost.

Den kritiske: Præcist som i bogen er vægten lagt på praktiske fifs og værktøjer deltagerne kan bruge med det samme, for at få det endnu bedre på jobbet, alene og med kollegerne. Foredrag og bog går således perfekt hånd i hånd.

Indhold i foredraget

Foredraget om arbejdsglæde er struktureret omkring praktiske eksempler på arbejdspladser, der er gået foran, og virksomheder der har skabt en kultur, hvor man har lyst til at komme på arbejde hver morgen. Foredraget står på et solidt teoretisk grundlag, med viden fra den nyeste forskning. Alt samme leveret i et nede-på-jorden sprog, uden konsulentsnak og TBF’er (TreBogstavsForkortelser). Der trækkes på psykologi, sociologi, hjerneforskning, gruppedynamik og forsøg på mennesker :o)

Jons arbejdsglæde foredrag kommer omkring:

  • Hvad er det der skaber arbejdsglæden i jobbet?
  • Det er ikke ligemeget! Hvad får du ud af det, når du holder af dit job?
  • Arbejdsglæde og højt engagement er den bedste strategi for virksomheden!
  • Inspirerende historier fra dem der gik foran.
  • Redskaber, tips, fifs og endnu flere redskaber.

Referencer

Jon har holdt hundredvis af foredrag for titusindvis af mennesker, og vi sætter dig gerne i kontakt med tidligere kunder, hvis du vil have en ærlig reaktion. Du kan også se mange flere udtalelser på referencesiden her.

Mere information og reservering

Hvis du vil vide mere, eller har et konkret arrangement du gerne vil forespørge på, så send mail eller ring direkte til Jon.

Foredraget holdes også perfekt på engelsk, og der findes en engelsk udgave af beskrivelsen her: Happy at Work seminar
Foredrag om arbejdsglæde, med Jon Kjær Nielsen, forfatter til 100 tips til arbejdsglæden