Gør noget ved det. I dag.
Spørgsmål? Fang Jon på 24 82 46 69

Bonusmateriale

Ekstra materiale og tips om arbejdsglæden

Her får du ekstra materiale der ikke nåede med i bogen, ligesom der løbende kommer nye stof til. Har du selv et godt tip af dele, så giv gerne lyd!

Tips bragt i andre medier

Motiver dig selv – Kom foran for at vinde. Som ekspertblogger på Amino har Jon skrevet et indlæg om hvordan man sikrer fremdrift og undgår for mange overspringshandlinger. Det handler blandt andet om at komme foran gennem nemme sejre.

Det glade dusin – de 12 tips der ikke kom med

Ved færdiggørelsen af manuskriptet var der for meget godt materiale, og 12 tips blev derfor udvalg til særskilt udgivelse i ebogen Det Glade Dusin. Den kan du downloade gratis ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Jon.dk – og du kan naturligvis hoppe af igen til enhver tid.

Lækket materiale

Undervejs i processen med at skrive bogen blev flere tips brug som artikler på bloggen på Jon.dk. Dem er der samlet links til her:

Dy gyldne løbesko. Et klassisk og helt centralt tip når det drejer som om at fejre succeser og hylde hverdagens helte.

30-dages udfordringen. Når vi udfordres og udvikler os, først da lever vi virkelig. Arbejdsglæden er også tæt kædes sammen med at vi føler vi flytter os, og 30-dages udfordringen tager tyren ved hornene.

Leder, lyt til de nye. En tidlig udgivelse af lyt til de nye, et af de mange tips til god ledelse, uanset niveau.

Arranger smagning. En godt, let og klassisk social tiltag som aldrig er en succes er smagningen. Få inspiration til mange varianter, både med og uden alkohol.

Skab arbejdsglæde og effektivitet med flow. Når vi fortaber os i en opgave og mister tidsfornemmelsen, da taler man om Flow. Det gør os både gladere og kan give bedre resultater. Derfor giver det mening at skabe de optimale rammer for flow.

Det gode nytårsfortsæt. Undersøgelser har vist, at de fleste af os falder fra vores nytårsforsæt indenfor få uger. Få tips til hvordan vi griber det bedre an, og dramatisk kan øge chancen for succes.